Ikke A4

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Dialog presenterer: Ikke A4

Syv ungdommer, som nettopp ikke er “helt A4”, er på scenen i denne forestillingen, i samspill med to profesjonelle dansere og en pianist. 

Manus bygger på deltakernes refleksjoner rundt eget liv og tematikker som opptar dem, som deltakelse, utenforskap, vennskap, mening og mestring. Det verbale er sentralt, men musikk og bevegelse vil også være viktige elementer. Disse historiene vil kunne gi oss som publikum noen nye perspektiver og kanskje bidra til at vi forstår litt mer av både oss selv og hverandre.

Mette Midling-Jenssen (KKG) og Elisabeth Lindland (Kilden), som fikk Fylkeskulturprisen i 2021 for arbeidet med SPOR, er også her primus motor.
Utgangspunktet for prosjektet er en grunnleggende tro på at scenekunst kan være et kraftfullt verktøy for å fremme mangfold, livskvalitet og sosial deltakelse. Prosessen med å lage forestillingen vil kunne skape menings- og mestringsopplevelse hos deltakerne. Ønsket er at ungdommene får oppleve magien i samhandling og at prosessen kan utvide evnen til å se hverandre og motet til å tørre å være synlig.

Aktørene rekrutteres ved Kristiansand Katedralskole Gimle, Dahlske VGS, Søgne VGS og Kvadraturen VGS, samt blant ungdommer som tidligere har vært elever ved skolene.
“Ikke A4” tar utgangspunkt i Kristiansand Katedralskole Gimles langvarige satsing på kunst som verktøy for deltakelse, forståelse og inkludering og i Kilden teater og konserthus sin satsing på samskapende kunst, gjennom Kilden Dialog.

Regissør/manusansvarlig: Elisabeth Lindland
Koreograf/danser: Tomos Young
Danser: Tuva Svendsen
Pianist: Vidar Bø 
Fagansvarlig for aktører: Mette Midling-Jenssen
Fagarbeider/sufflør: Anette Rolland

Les programmet

AKTØRENE

Scott Drangsholt

Solveig Judith Bohge

Thea Oftenes-Andersen

Vilde Buverud Haugen

Erlend Wilhelmsen Årøy

David Førland Velle

Markus Hagen Calado

TEAMET

Elisabeth Lindland

Regi

Tomos Young

Koreografi/danser

Tuva Svendsen

Danser

Vidar Bø

Pianist

Mette Midling-Jenssen

Spesialpedagogisk fagansvarlig

Anette Rolland

Fagarbeider

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Boblershow

7. jun 2024

KJøp

All About Mimi

24. aug 2024

KJøp

“Sjalu” Ørjan Burøe

31. aug 2024

KJøp