Intimkonsert med Axel Frønes

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Axel Frønes’ konsert i Kilden. Celine Lunder vil også være med som gjest, og skal fremføre noen av sine egne sanger. Sammen vil de skape en uforglemmelig opplevelse når de synger noen av Axel sine sanger i duett.

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. Da lockdown kom i mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Tre år senere er Frønes en av Norges mest populære nye poeter, med 50K følgere på Instagram og fire bestselgende diktsamlinger ute i norske bokhandler. Han har utgitt åtte singler, deriblant “Nånn daga” som han skrev sammen med Trygve Skaug. De aller fleste oppdaget nok Axel Frønes på The Voice da han rørte Matoma til tårer med sangen “Inst fra mæ”.

“Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” – Trygve Skaug
Tekstene hans belyser hverdagens sammensatthet, med både gode og dårlige dager. Poesien sitter så sterkt hos fansen at flere faktisk har valgt å tatovere dem på kroppen. Axel´s nyeste bok, Her og nå, kom ut i bokhandler over hele landet 16. august og klatret til niende plass på boklista for norsk skjønnlitteratur uka etter den kom ut.

Celine Lunder fra Grimstad har drevet med sang og musikk siden tidlige barneår. Sørlandsjenta har hatt en skyhøy fart på starten av sin karriere. Hennes første singel «Hurts Too Much» ble i 2022 raskt listet hos mp3, og roterte lenge på nasjonal radio. «Always Lonely» var ingen unntak og tok henne til A-listen på P1 hvor hun briljerte på topp med verdenskjente artister. Artisten og låtskriveren har samarbeidet med superduoen Tobago som består av Helge Moen og Jim Bergsted, som også jobber med artister som Victoria Nadine, Robin Schulz og Tungevaag. Celine har også jobbet med den anerkjente artist og låtskriveren Hanne Sørvaag, og i mars 2023 ga de ut singelen «Lift Me Forever». Jenta fra Grimstad har en sjelden røst og en unik formidlingsevne som virkelig er verdt å få med seg live!

Kjøp billetter

Forslag til deg