Jubileumskonsert Bjøro Håland 80 år, We love Norwegian Country

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Bjøro Håland har gjennom flere tiår vært blant Norges mest populære artister. Gjennom en rekke plateproduksjoner, dels gjort her i Norge, dels i Nashville, USA, har han befestet sin posisjon som den artisten innenfor country som har gjort størst suksess både her i landet og internasjonalt. Hans klassiske country-baryton og hans perfekte beherskelse av countrymusikkens sangtradisjoner har gjort ham til en høyt respektert artist.

 Han har markert seg som konsert- og festivalartist både hjemme og ute, ikke minst på andre siden av Atlanteren. Han har samarbeidet med store navn i musikkbransjen, både musikere, sangere, produsenter og låtskrivere. Han har stått på de virkelig store scenene, men har likevel alltid beholdt beina godt plantet på bakken, og imponert med sitt engasjement og sin omsorg også for det nære og enkle. Blant annet har han alltid stilt opp og sunget for beboere på hjem og institusjoner, der han har gitt like mye til tilhørerne som fra konserter på festivalscener med publikum i tusentall.

På Kilden markerte Bjøro seg sterkt i oppsetningen «Heimanifrå – på høge hæle i Junaiten» som en bærende stemme i musikken til forestillingen. Stykket handlet jo også om noe som er del av Bjøro Hålands egen bakgrunn: alle sørlendingen som søkte lykken i USA for lengre eller kortere perioder. Bjøro er på mange måter virkeliggjøringen av en amerikansk drøm, med sin suksess i både hjemlandet og «over there». Nå skal Kilden bli åsted for en konsert med fullt søkelys på Bjøro og hans musikk!

GJESTER:

BJØRN EIDSVÅG

KURT NILSEN

ROLF LØVLAND

HELENE BØKSLE

RUNE ANDERSEN

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Keep It Country

7. sep 2024

KJøp