Keep It Country

Når

7. sep

Scene

Konsertsalen

Pris

425 ,-

Varighet

2 timer uten pause.

Kommende forestillinger

Etter å ha solgt ut flere kulturhus i 2022 og 2023, er Keep It Country tilbake med et nytt country-music show i Kilden.

Fem av Norges aller beste countryartister har gått sammen om å gi dere en konsertopplevelse vi tror dere vil sette stor pris på. Hvis du liker god musikk, flotte stemmer og et solid band, bør du få med deg denne konserten. I løpet av konserten, vil vi presentere dere for et knippe av countrymusikkens perler.

The Stage Men, et topptrimmet 5-manns band, vil sørge for å gjøre musikkopplevelsen komplett.

RITA ERIKSEN

Rita Eriksen er en legende og en nasjonalskatt i norsk artistsammenheng.
Hun har gitt ut 11 album og 13 singler i tillegg til å medvirke hos en rakke andre artister. I 2012 vant hun Stjernekamp på NRK.
Sangen «Karl Johan» har solgt til platina. Hun har opptrådd med artister som Bjørn Eidsvåg, Jonas Fjeld, Tre Små Kinesere, Vamp osv. Det er en stor ære å fa ha henne med på Keep It Country

ERLEND GUNSTVEIT

Vinneren av The Voice 2021. Erlends stemmeprakt er «one of a kind». Når Erlend synger country, er det umulig å ikke bli beveget.
Erlend kom ut med sitt første album i 2022 og gir ut sitt andre album i 2023. Erlend har de siste 2 årene vært gjentatte ganger i Nashville og har blitt svært godt mottatt av musikkindustrien «over there». I mars 2023 var Erlend studioet «Sound Kitchen» det legendarisk studioet i Franklin, utenfor Nashville og spilte inn «Nashville Sessions Vol.1» som vil bli tilgjengelig for lytterne mot slutten av 2023.

ARTHUR STULIEN

Arthur Stulien er en av Norges nye country-kometer. De siste årene har Arthur gjort seg bemerket både i inn og utland. I 2020 vant han «European Country Single Of The Year». Arthur Stulien er en svært aktiv countryartist, som spiller konserter og festivaler året rundt. Han har gitt ut to countryplater med egneskrevet låter med over 1 million avspillinger på Spotify. I disse dager er Arthur inne i en skriveprosess, godt på vei mot sitt neste album. Arthur har de siste 2 årene vært 4 ganger i Nashville og opptrådd på flere legendariske scener.

BIG-B

Big-B (Bjørn Vidar Amdal) er en meget erfaren countryartist, med over 30 år på veien. Big-B har gitt ut fem album og 9 singler. Han har en av Norges varmeste og «rikeste» countrystemmer. Noen vil kalle ham for countrymusikkens «crooner» Big-B er en aktiv artist som holder konserter året rundt.

ANN KRISTIN EIKELAND

Mange vil dra kjensel på dette navnet fra årets The Voice (2022)
Ann Kristin har en stemmeprakt av de helt sjeldne. Hun er allsidig og svært musikalsk. Dette er en dame man garantert vil høre mer til i fremtiden.

BAND

The stage men består av 5 stk, svært erfarne musikere, 2 korister og en gjestemusiker på fele. Musikerne har spilt med en rekke kjente artister igjennom mange år. I 2017 gikk de sammen og dannet bandet, The Stage Men.

Vidar Dale- Steel gitar
Christian A. Seneger- Trommer/Kor
Kristian Vågsnes – Bass/Kor
Lasse Pleym – Gitar
Kim Roger Larsen – Tangenter/Kor

Fra konserten i Kilden 2023:

Kjøp billetter

  • september 2024
  • 07.
    lør
    Tid:
    19:30 - 21:30

Lignende forestillinger