Keep It Country

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Fem av Norges aller beste countryartister har gått sammen om å gi deg en konsertopplevelse du sent vil glemme!

Hvis du setter pris på god musikk, flotte stemmer og et solid band – så er dette konserten for deg. Eminente artister og et topptrimmet 5-manns band vil presentere deg for et knippe av countrymusikkens perler.

Bandet for kvelden, The Stage Men, ble dannet i 2017 og har stått på scenen med en rekke kjente artister opp gjennom årene.

Velkommen! 

Artister:

Rita Eriksen

Rita Eriksen er en legende og nasjonalskatt i norsk artistsammenheng. Hun har gitt ut 11 album og 13 singler, og sangen “Karl Johan” har solgt til platina. Hun har opptrådt med en rekke artister, blant andre Bjørn Eidsvåg, Jonas Fjeld, Tre Små Kinesere og Vamp. I 2012 vant hun Stjernekamp på NRK. Det er en stor ære å ha henne med på Keep It Country.

Erlend Gunstveit

Erlend Gunstveit vant The Voice i 2021 og ga ut sitt første album i 2022, han jobber for tiden med sitt andre. Stemmeprakten til Erlend er “one of a kind”, det er umulig å ikke bli beveget når han synger country. 

Arthur Stulien

Arthur Stulien er en av Norges nye country-kometer, han har gjort seg bemerket i både inn og utland de siste årene. I 2020 vant han “European Country Single Of The Year”. Han er en svært aktiv countryartist som spiller konserter og festivaler året rundt. Arthur har gitt ut to countryplater med egneskrevet låter, disse har over 1 million avspillinger på Spotify.

Big-B

Big-B, eller Bjørn Vidar Amdal, er en meget erfaren countryartist med over 30 år på veien, 5 utgitte album og 9 singler. Han har en av Norges varmeste og “rikeste” countrystemmer, og noen vil kalle ham for countrymusikkens “crooner”.

Ann Kristin Eikeland

Ann Kristin Eikeland. Flere vil kanskje dra kjensel på dette navnet fra årets The Voice (2022)? Ann Kristin har en stemmeprakt av de helt sjeldne. Hun er allsidig og svært musikalsk. Denne dama vil man garantert høre mer fra i fremtiden! 

Band:

The Stage Men
  • Vidar Dale- Steel gitar
  • Christian A. Seneger- Trommer/Kor
  • Kristian Vågsnes – Bass/Kor
  • Lasse Pleym – Gitar
  • Kim Roger Larsen – Tangenter/Kor

Kjøp billetter

Forslag til deg

Keep It Country

7. sep 2024

KJøp