LYDHØR NORBAKKEN&ERIKSEN GJEST THOM HELL

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

L Y D H Ø R
n o r b a k k e n / e r i k s e n
GJEST: THOM HELL

Hilde Norbakken og Torun Eriksen utgjør det kunstneriske vertskapet for kvelden og er godt kjent for en lang rekke utgivelser og samarbeid nasjonalt, og internasjonalt.

Publikum inviteres inn i deres univers med et nytt og annerledes konsertformat der kjærlighet og nysgjerrighet til musikken og den gode samtalen står i sentrum.

Duoen inviterer også en gjest til å være med på å fremføre egne tolkninger av hverandres og andres sanger. Det er nettopp den unike opplevelsen av å kombinere konsert og den gode samtalen de ønsker å dele med publikum.

Høstens første gjest er fra Sørlandet og regnes som en av landets fineste låtskrivere: artisten Tom Hell. Gjennom samspill og samtale vil vertskap og gjest utfordre hverandre og bli bedre kjent denne oktoberkvelden.

LYDHØR er et konsept som Norbakken/Eriksen har skapt i samarbeid med Kilden teater og konserthus. De ønsker å gi publikum en unik og nærværende opplevelse av musikk, øyeblikk og dialog. Det handler om et nært og kjært forhold til musikken, og om å bidra til et levende og bærekraftig kulturliv i regionen.


Velkommen til LYDHØR i Kilden teater og konserthus!

THOM HELL

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut elleve studioalbum, mottatt tre Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget». Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album.

Han har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

I 2022 slapp Thom to album, hans tiende og ellevte: «Today is Tomorrow» i januar og «She Might Cry» i september. Begge mottok strålende kritikker. Hans tolvte album: «A Pleasant Life» kommer ut 22 september.

TORUN ERIKSEN

Torun Eriksen er med sin sjangeroverskridende musikk og poetiske tekster en distinkt stemme på den norske og europeiske jazzscenen. Hun har utgitt seks kritikerroste album på det renommerte selskapet Jazzland Recordings og samarbeider med en rekke utøvere nasjonalt og internasjonalt. Eriksen er fra Telemark og har etter mange år i Oslo nå bosatt seg i Kristiansand, der hun også er førsteamanuensis i sang og låtskriving ved Institutt for Rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. I 2024 feirer hun 20 år som plateartist og slipper ny musikk på norsk.

HILDE NORBAKKEN

Hilde Norbakken er plateartist, vokalist, pianist og låtskriver/tekstforfatter. Hun kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre, men har bodd i Kristiansand siden 2010. Herfra driver hun kunstnerisk og pedagogisk virksomhet både regionalt og nasjonalt, som innebærer egne solistiske prosjekter, samarbeid med profilerte norske artister som arrangør, korist, pianist og solist, samt at hun jobber som 1 amanuensis ved institutt for rytmisk musikk på UiA. Kildenpublikummet kjenner henne også som gjestemusiker med KSO og som del av kunstnerisk team i en rekke produksjoner.

Kjøp billetter

Forslag til deg