LYDHØR NORBAKKEN&ERIKSEN GJEST MARIT LARSEN

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

L Y D H Ø R

n o r b a k k e n / e r i k s e n

I vårens LYDHØR fortsetter Hilde Norbakken og Torun Eriksen å invitere gjester og publikum inn i deres unike konsertsamtale. Med norbakken/eriksen som musikalske makkere og samtalepartnere lover vi sterke møter og gåsehud-øyeblikk der nysgjerrigheten og kjærligheten til musikken står i sentrum.

Gjest er den alltid aktuelle Marit Larsen, som gjennom sin karriere som plateartist, låtskriver og forfatter har en helt spesiell plass i norsk musikk og kulturliv. Vi gleder oss til å oppleve norbakken/eriksen i samspill og samtale med Marit Larsen foran et LYDHØRT publikum denne januarkvelden.

For det er nettopp kombinasjonen av å musisere og snakke sammen Hilde Norbakken og Torun Eriksen ønsker å dele med publikum. I tillegg til å være utøvere er de også pedagoger med lang erfaring i å snakke om og reflektere rundt musikk. I LYDHØR vil de ta med seg en ny gjest for hver konsert. Sammen vil de spille hverandres og andres sanger og i musikk og ord formidle, utforske, lytte og spørre. Også publikum blir invitert til å stille spørsmål underveis.

“Vi ville skape en arena for musikkpublikummet i regionen som også er interessert i å høre artisters og musikeres tanker rundt det å leve av, for og med musikk. Ikke i intervjuform, men som en samtale utøvere imellom. Ideen til LYDHØR oppsto i det vi var i ferd med å planlegge en turne sammen. Omgitt av post-korona og klimakrise fikk vi brått behov for å stoppe opp og heller tenke kortreist og bærekraftig. Som innflyttere og kunstnere ønsker vi å være med å bidra med det vi kan og brenner for, her vi bor. Vi er utrolig glade for at Kilden ville gå sammen med oss for å gjøre dette mulig.” – sier Hilde og Torun.

Velkommen til LYDHØR i Kilden teater og konserthus!

Torun Eriksen

Torun Eriksen er med sin sjangeroverskridende musikk og poetiske tekster en distinkt stemme på den norske og europeiske jazzscenen. Hun har utgitt seks kritikerroste album på det renommerte selskapet Jazzland Recordings og samarbeider med en rekke utøvere nasjonalt og internasjonalt. Eriksen er fra Telemark og har etter mange år i Oslo nå bosatt seg i Kristiansand, der hun også er førsteamanuensis i sang og låtskriving ved Institutt for Rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. I 2024 feirer hun 20 år som plateartist og slipper ny musikk på norsk.

Hilde Norbakken

Hilde Norbakken er plateartist, vokalist, pianist og låtskriver/tekstforfatter. Hun kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre, men har bodd i Kristiansand siden 2010. Herfra driver hun kunstnerisk og pedagogisk virksomhet både regionalt og nasjonalt, som innebærer egne solistiske prosjekter, samarbeid med profilerte norske artister som arrangør, korist, pianist og solist, samt at hun jobber som 1 amanuensis ved institutt for rytmisk musikk på UiA. Kildenpublikummet kjenner henne også som gjestemusiker med KSO og som del av kunstnerisk team i en rekke produksjoner.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Den lille historien om Kirsten Flagstad

27. aug 2024

Få billetter

Rusletur på Lahelle

1. okt 2024

Få billetter

Anita Skorgan: Bare en mamma

8. okt 2024

KJøp