Maria Mena – Home for Christmas

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Maria Mena «Home for Christmas»

En kveld med den varme lyden av vinter. Vidunderlig vakkert, lød VG-anmelderens dom over Maria Menas julehit «Home for Christmas»

Dette blir en sjelden anledning til å høre den store norske stemmen fremføre de julesangene som står henne nærmest, samt et utvalg av sine største hits i en høytidsriktig drakt – og selvsagt hennes egen julehit «Home for Christmas». Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Mena lovprises av noen av verdens største artister, blant annet Kanye West og Sam Smith. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum.

Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. Maria Mena har vunnet Spellemannprisen (for albumet «Cause And Effect») og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award).

VGs anmelder skriver om «Home for Christmas»: «Det er kun én ting å si om Maria Menas «Home for Christmas» – vidunderlig. Eller vakkert. Eller vidunderlig vakkert. «HomeFor Christmas» er en sår og uendelig lengtende sang med et udefinerbart håp ibunn – formidlet av en hviskende, gåsehudfremkallende stemme og en vemodig, nesten bedrøvet pianoklang som Tom Waits patenterte på debuten «Closing Time» i 1973. Førjulstiden blir ikke bedre enn dette.»

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger