Medusa – havets vuggesang

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Medusa kl. 10:15 er for nevrodivergente mennesker med ledsager. Én billett inkluderer ledsager(e). Du er velkommen til å ta kontakt for mer informasjon og eventuelle behov på theis.irgens@assitej.no

Medusa har lange tentakler som kan gjøre mye rart. Hun vugger sakte i havets myke bølgeskvulp. Hun blomstrer. Hun sover. Hvilke lyder høres under vann? Hvordan kjennes maneten ut mot huden? Tonje og Justine leker og oppdager Medusa sine mange sider, og på magisk vis forvandles den til et instrument, en ball, en vifte og mye mer. Medusa gir publikum rom for undring og deltagelse.

Det visuelle og taktile i forestillingen sentreres rundt en stor manet (Medusa) midt i scenerommet. En vuggesang om havet er hovedelementet i lydbildet. Det brukes enkle bevegelser og håndtegn (med assosiasjoner fra tegnspråk) som barna inviteres til å være med på.

Forestillingen har to deler. Den første delen er en performance med ulike elementer som musikk, sang og dans. Performancen kan tenkes på både som en forestilling og som en måte å foreslå forskjellige måter barna kan være i rommet på. I den andre delen inviteres barna inn i kunsten for å utforske rommet sammen med kunstnerne. Se, høre, lukte og føle.

Vi opplever to variasjoner av ro når vi spiller Medusa:

Tilrettelagt (7-19 år): Økende ro etter hvert som forestillingen utspiller seg. I den interaktive delen opplever vi ofte at barn (særlig dem som har høy grad av uro fra før) blir liggende i materialene, pakker seg inn, ligger tett sammen osv. Noen vil ikke gå videre før de må.

0-6 år: Stor grad av ro og oppmerksomhet fra de kommer inn i rommet og mens forestillingen foregår. I den interaktive delen går barna over i nysgjerrig utforsking og lek!

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

“Riksteatret: Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr”

31. mai 2024

KJøp

BARNAS SUPERKILDENDAG!

17. aug 2024

KJøp

HARRY POTTER OG DE VISES STEIN™ IN CONCERT

24. okt 2024 - 25. okt 2024

Få billetter