Økohelter

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Hvem er egentlig de små skapningene som lever på og under skogbunnen? I danseforestillingen Økohelter får barna bli med inn i en yrende og poetisk mikroverden – og selv bidra til naturens kretsløp.

Med skogen som tema er Økohelter en altoppslukende danseforestilling om de heltemodige små skapningene som hver dag arbeider hardt for å holde skogen levende.

Barna får bli med.

Fire danserne viser oss hvordan småkryp, sopp og planter vokser og vikler seg sammen, rydder og bygger. Publikum sitter rundt scenen, før de gradvis blir invitert med inn i arbeidet. Det er både høytidelig og lekent – og med stort rom for undring over hvordan livet i skogen henger sammen. Lek, fantasi og fakta «For oss er klima og miljø viktig, derfor er skogen tema for denne forestillingen», forteller de fire danserne i STICKY, som undersøker samfunnstemaer gjennom kroppen og det sanselige. Økohelter balanserer mellom fantasi og fakta, og er en leken utforsking av skogen og dens små superhelter.

Økohelter En altoppslukende danseforestilling for barn, som zoomer inn på de små skapningene over og under skogens bunn Bli med inn i en mikroverden for de nysgjerrige, der vi lyser opp skogens heltemodige skapninger og deres superkrefter. Opplev dem vokse og vikle seg frem i en leken dans av sammenkoblinger. Etter hvert som livets vev i skogen avsløres, blir fellesskap sentralt for denne fantasifulle verdenen. Når skapningene har tatt deg på en reise, vil du kanskje se skogen med nye øyne?

Passer for barn fra 4 år og deres familie

Forestillingen er i samarbeid med Dansenett Norge og Bærum Kulturhus – Dans Sørøst Norge

Konsept, koreografi og utøvelse:
STICKY: Olivia Edginton, Anders Engebretsen, Ingvild Marstein Olsen, Hannah Parsons
Musikk: av og med STICKY, arrangert av Hannah Parsons
Kostymedesigner: Tanja Andreeva
Kostymeassistent: Celina Vimme
Scenografer: Baum & Leahy
Scenografiassistent: Damien Ajavon
Kunstnerisk veileder: Karstein Solli
Grafisk design: Maria Telle Brendmoe
Produsent: Maria Lothe

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

“Riksteatret: Fantorangen på teater”

23. mai 2024

KJøp

“Riksteatret: Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr”

31. mai 2024

KJøp

BARNAS SUPERKILDENDAG!

17. aug 2024

KJøp