Operasøndag

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Operaens Venner i Kristiansand inviterer til Operasøndag i foajeen i Kilden Solistene Pauline Reidun Aase og Robert Skovly vil sammen med pianist Solveig Lie Refvik gi oss smakebiter fra operaens verden.

Arrangementet er gratis men billett må tas ut via gratis knappen.

Restaurant Frihavn byr på tomat- og grillet paprika suppe med byggryn fra klokken 17.00 i foajeen. Serveres med brød/smør.

pris 125 kroner.

Medvirkende:

Pauline Aase er en lyrisk sopran fra Kristiansand. Hun startet karrieren som musikalartist, og deltok på flere musikaloppsetninger i ung alder. Etter videregående tok hun et år på Toneheim folkehøgskole hvor gleden for opera oppstod. Det ledet henne til å ta en bachelor i klassisk sang i sin hjemby, Kristiansand ved UiA. I 2019 var hun med på Foreningen Nordens 100 års jubileum hvor hun sang duett med Solveig Kringlebotn. Høsten 2021 vant hun musikkonkurransen Ung Klassisk, og vant der en solistpris med Kristiansand Symfoniorkester på Kilden teater og konserthus sin hovedscene som ble holdt våren 2022. Hun går nå andre året på Master i Opera ved Operahøgskolen med Toril Carlsen som sanglærer. Høsten 2020 hadde hun sin debut på operahøgskolens hovedscene, i rollen som Despina i Mozarts Cosi fan tutte. Våren 2021 gjorde hun på samme scene rollen som Antonia i Offenbachs Les contes d’Hoffmann. Våren 2022 gjorde hun utdrag av rollen Julia fra Der Vetter aus Dingsta av Eduard Künneke, og våren 2023 skal hun i regi av Operahøgskolen gjøre tittelrollen i Mozart sin La finta Giardiniera på Operaen i Oslo sammen med KORK.

Robert Skovly er oppvokst i Kristiansand. Han har blitt undervist på kulturskole og på musikklinjen ved Vågsbygd videregående skole. I tillegg tok han del i talentutviklingsprogrammet ved konservatoriet. Senere dro Robert til Oslo og tok bachelor i sang på Barratt Due musikkinstitutt, og denne våren ble han ferdig med mastergraden i opera ved Operahøgskolen i Oslo. Der har han fått prøve seg i roller som Faust fra Gonouds Faust, og Max fra Der Freischütz av Weber. Som del av masteren utførte han rollen som Leicester i Rossini-operaen Elisabetta, regina d’Inghilterra, og gjorde et eget masterprosjekt som Duca di Mantova i Rigoletto av Verdi.

prosjekt som Duca di Mantova i Rigoletto av Verdi.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Operagalla uttrykk med Kirsten Flagstad og Elisabeth Teige

Operagalla: En hyllest til Kirsten Flagstad

13. jun 2024

KJøp

South City Stompers

14. sep 2024

Gratis

Hodge Podge

5. okt 2024

Gratis