Paulin Voss

Kommende forestillinger

TIRSDAG / 13. JUL / 13:00

Sommer i Kilden presenterer: Paulin Voss

Paulin Voss lager pop musikk med influenser fra flere genre og har bakgrunn som klassisk cellist. Hun har deltatt som sanger og cellist på mer enn 90 norske og utenlandske album innspillinger i genrene pop, rock, elektronika, jazz, singer songwriter og klassisk. Paulin har selv gitt ut 4 solo album og flere singler med egen musikk på egen label Madebyme Records. Singelen “Soundwave” som er tittelkuttet fra hennes 2 album ble A-listet på NRK P1 og ble liggende på listene 13 uker etter utgivelsen i 2012. Singelen “Black Soul” som hun spilte inn og produserte med Thom Hell var listet på NRK P1 i 8 uker i 2015 og var også senere med på soundtracket til kinofilmen “Los Bando” i 2018 (regi Christian Lo).
I 2020 ga Paulin ut sitt 4 solo album WARRIOR , som høstet flere gode anmeldelser på bl.a. NRK P1 sørlandet, Trøndelag radio, Nettavisen og i Stavanger Aftenblad.

SMITTEVERN

Kilden er opptatt av å skape trygghet for våre gjester, og vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Vi sørger for god plass mellom setene, og oppfordrer til å være tidlig ute for å unngå trengsel til arrangementene. Les mer om våre smittevernregler her.

Billetter kan ikke forhåndsbestilles, men hentes ut når du kommer til Kilden.

Lignende forestillinger