Sabroso

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

SeniorKilden presenterer: Sabroso

Sabroso er Kristiansands svar på Buena vista social club. De tar publikum med til Cuba og med forføreriske rytmer og store sigarer. Iblandet vår egne versjoner av latin Amerikansk musikk. Bandet har reist rundt mye på Sør og Østlandet og laget store fester med mye dansende mennesker. Musikken er både tradisjonell musikk fra Cuba og moderne Salsa og Timba. Musikken sprer varme og glede, og det er vanskelig å ikke få lyst til å danse. Salsa er en blanding av mange Latin Amerikanske rytmer, og kjennetegnes gjennom sine spesielle instrumenter, som Tress, Congas, Clave, Maracas og Guiro.

På scenen

Sabroso består av Volodia Viamonte, fra Cuba, som lager et herlig show på scenen, med tradisjonelle tekster tekster på spansk. Akkompagnert av Tore Brathen på trompet og Sang, og Jørn Rud på Congas og sang.

Volodia Viamonte

I 2005 var Volodia på turne i Norge. Han turnerte da med eget band fra Cuba i regi av Rikskonsertene. Han valgte å bli igjen i Norge, og Fikk til slutt norsk statsborgeskap. Volodia Har musikk utdannelse fra Cuba, og Spiller det de fleste instrumenter. Han er en mester innenfor tradisjonelle tekster, og synger med innlevelse på sitt originalspråk som er Spansk.

Tore Bråthen

Tore Brathen spiller trompet, underviser i musikk på Uia, og dirigerer Christiansand storband gjennom mange år. Han Har lang fartstid som musiker og er en av Sørlandets etablerte utøvende musikere. Tore er også en dyktig vokalist, og synger på flere av bandets sanger.

Jørn Rud

Jørn Rud spiller congas og korer. Han har jobbet med Latin Amerikansk musikk i mange år og har spilt med bla musikere fra Hoved Øen Social Club i Oslo.

Dansere fra SalsaSi Danseskole

Pablo Miranda, Merethe R. Grønlund, Tina Rasmussen, Maarten Andersen

Kjøp billetter

Lignende forestillinger