«Sammen igjen!»

Når

23. aug - 24. aug

Scene

Multisalen

Pris

395 ,-

Varighet

90 minutter uten pause.

Kommende forestillinger

Hilde Hefte og Sven Henriksen gjorde seg sterkt bemerket på 80 og 90-tallet i Kristiansand i en rekke forestillinger i regi av Alex Scherpf.
«20 Brel uten filter» «Cornelis – rett fra levra» og ikke minst storsuksessen «PIAF» der Hilde spilte Edith Piaf og Sven spilte flere roller, en forestilling det snakkes om den dag i dag. Ellers på den velfylte menyen var Kurt Weil, Tolvskillingsoperaen, Cabaret, sommershow, og musikaler.

Nå møtes disse to artistene på scenen igjen for å ta en musikalsk tilbakeblikk, og en og annen historie vil fortelles fra scenen. Det er også et bittersøtt og ømt møte dette siden både Alex Scherpf og Ole Geir Feste og flere ikke lenger er her.

Hilde Hefte har i de seneste årene markert seg som en markant jazzsanger med en solid katalog av innspillinger bak seg, skrevet bestillingsverk, blitt tildelt Sørnorsk Jazzpris og Kulturprisen i Kristiansand.

Sven Henriksen har mer tatt retning som skuespiller på teaterscenen og i film og tv. Han er kjent fra serier som «Velkommen til Utmark» (HBO) og høsten 2023 kommer han i den britiske serien «Annika» mot Nicola Walker, samt en rekke roller som skuespiller ved Nordland Teater og andre steder.
Velkommen til 90 minutters musikalsk mimring med to sterke sangere og historiefortellere.

Med seg på tangenter har de Vidar Bø

Kjøp billetter

 • august 2023
 • 23.
  ons
  Tid:
  19:00 - 20:30
 • 24.
  tor
  Tid:
  19:00 - 20:30