Samuel Ljungblahd

Når

30. aug

Scene

Konsertsalen

Pris

325 ,-

Varighet

80 minutter

Kommende forestillinger

Samuel Ljungblahd, også kjent som Sveriges soul- og gospelkonge. For allmennheten fikk han sitt første gjennombrudd med sin deltakelse i tv-programmet «Så ska det låta», men det ble mildt sagt toppet av Samuels deltakelse i prins Carl Philips og prinsesse Sofias bryllup, hvor han fikk alle de kongelige til å danse og klappe i takt under utmarsjen. Det har også ført til et samarbeid med Stockholms Konserthus og Royal Philharmonic Orchestra, hvor han har vært gjestesolist ved flere anledninger på deres offisielle julekonserter.

Han har også klart å bokstavelig talt legge i gulvet gospellegenden Kirk Franklin da han var gjest på Franklins konsert i Globen, Stockholm, for en del år siden. Samuel turnerer året rundt, hovedsakelig i Skandinavia, men har også tatt seg tid til forestillinger i resten av Europa. I flere år har han turnert med et av Sveriges beste storband, Bohuslän Big Band, og gjort flere bejublede juleturnéer.

Samuel har samarbeidet med store deler av Sveriges artistelite, inkludert Lisa Nilsson, Carola, Sarah Dawn Finer, Timbuktu, Danny Saucedo for å nevne noen og gitt ut syv album, hvorav det siste “Right Now” ble gitt ut i 2022.

Kjøp billetter

  • august 2024
  • 30.
    fre
    Tid:
    19:30 - 20:50

Lignende forestillinger