Sesongåpning med Nathalie Stutzmann

Kristiansand Symfoniorkester

Scene

Konsertsalen

Pris

75 NOK

Varighet

2 timer og 30 minutter inklusiv pause.

Kommende forestillinger

Dirigent: Nathalie Stutzmann

Solist: Johan Dalene

Program:

Helena Munktell: Bränningar (1895)
Bo Linde: Fiolinkonsert (1957)
Pjotr Tsjaikovskij: Symfoni nr. 5 (1888)

Sjefdirigent Nathalie Stutzmann innleder sin tredje sesong i Kilden med følelsesladet, melodiøs og dramatisk musikk. Folkloristisk melodikk som illustrerer et opprørt hav møter oss i det symfoniske diktet Bränningar av Helena Munktell, en av flere kvinnelige komponister som i våre dager begynner å få sin rettmessige oppmerksomhet. 

Pjotr Tsjaikovskijs skjebnetunge femte symfoni spiller på hele følelsesspekteret – fra bunnløs fortvilelse til intens opprømthet og triumferende jubel. Det unge norsk-svenske supertalentet Johan Dalene er solist i Bo Lindes romantiske fiolinkonsert fra 1957, et lyrisk og storslått verk med et personlig tonespråk som er vel verdt å bli kjent med. 

Om smittevern: Kilden er opptatt av å skape trygghet for våre gjester, og vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Følgelig er antall plasser i våre saler redusert, og vi har blokkert flere seter for å skape et sikksakk-mønster som sikrer enmeters-regelen. Vi har også utvidet pausen i konserten for å unngå trengsel og kø inn og ut av sal og toaletter. Ved eventuelle avlysninger refunderer vi selvsagt alle kjøpte billetter. Les mer om våre smittevernstiltak her. 

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger