Sigurd Hole Trio

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillingerSigurd Hole Trio

er dessverre avlyst

Etter råd fra nasjonale myndigheter og sterke anbefalinger fra lokale myndigheter, har vi besluttet å innstille alle publikumsaktiviteter fra og med 11. mars til og med 13. april.

Alle som har kjøpt billett til konserten vil bli kontaktet.

Vi er svært lei oss for situasjonen som har oppstått, men vi må alle bidra til den store nasjonale dugnaden som pågår for å begrense koronasmitten.

– – – – – – – – – –

Kilden Kultur presenterer: Sigurd Hole Trio

Sigurd Hole er en av Norges fremste jazzmusikere. Med et åpent forhold til musikalske sjangre har hans stadige søken etter nye uttrykksmåter ført frem til en høyst personlig stemme som kontrabassist, og hans to første utgivelser i eget navn har høstet stor anerkjennelse både i Norge og i utlandet.

Sigurd Hole Trio (Håkon Aase, fiolin og Jarle Vespestad, trommer) slapp sitt debutalbum «Encounters» i 2018. Musikken kan skildres som et åpent og nyskapende møte mellom elementer fra blant annet norsk, indisk, japansk og arabisk tradisjonsmusikk – med føttene solid plantet i et moderne og tilgjengelig skandinavisk jazzuttrykk.

Sigurd er også meget aktiv med sitt solo kontrabassprosjekt «Elvesang» – en utgivelse som fikk rosende omtale blant annet i The New York Times. Han er ellers kjent fra band som Tord Gustavsen trio, Eple Trio og Jon Eberson Group, har vært med på ca. 40 plateinnspillinger og opptrådt på scener verden rundt som Wellington Opera House, Cadogan Hall (London), Lincoln Center (New York) og Cidade das Artes (Rio).

Sigurd Hole Trio presenterer instrumentalmusikk som er både vakker og underfundig. Et unikt møte mellom østlige og vestlige klanger – eller en form for «grenseløs kammermusikk» som bandet selv beskriver det.

Sigurd Hole – kontrabass
Håkon Aase – fiolin
Jarle Vespestad – trommer

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger