Sivert Høyem – On an Island-tour

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis, og på nyåret tar han med seg sitt eminente band og legger ut på veien. 2.mars kommer han til Kilden teater og konserthus og Kristiansand.

Singelen The Rust er startskuddet for det kommende albumet On an Island, som ventes 26. Januar 2024. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada.

Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet “On an Island” til. Musikken er tidløs, umiddelbar og rå, akkurat som Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde.

Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien.

Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra vinterkulden og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse

Kjøp billetter

Lignende forestillinger