Sommerklanger med Brass & Janitsjar

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kristiansand Janitsjar og Agder Brass feirer sommeren med et variert repertoir, kom og feire sammen med oss! Korpsene spille hver for seg!

NB! Spiller du i skolekorps da får du gratisbillett på billettkontoret i Kilden.

Medvirkende:

Korpsets dirigent er Rune Hansen.

Agder Brass med dirigent Omer Shteinhart
Kristiansand Janitsjar med dirigent Rune Hansen

Agder Brass er Sørlandets ledende brassband. Korpset har medlemmer fra hele Agder og teller nå i overkant av 30 musikere. Korpset øver ved Dvergsnes Skole i Kristiansand mandager.
Korpset deltar årlig på SIDDIS Brass og NM for brassband, og har også tidligere deltatt i Oslo Brassfestival. I tillegg opptrer vi på forskjellige arrangementer lokalt, samt holder egne konserter.
Korpset er et utspring fra Vennesla Kristne Brass og ble først stiftet som Kristiansand Brassband i 2007, men byttet navn til Agder Brass i 2009. Korpset har siden den gang klatret sakte, men sikkert oppover divisjonene, og har i den siste tiden opplevd en god fremgang, både på medlemsfronten og musikalsk. Dirigent for anledningen er unge og lovende, israelske Omer Shteinhart, som vil dirigere korpset gjennom et variert og publikumsvennlig repertoar.

Kristiansand Janitsjar er Sørlandets største korps og har mål om å være et godt konsertkorps og beholde vårt gode sosiale samhold. Vi skal spille musikk som gir opplevelser for oss og publikum.
Medlemmene er i alderen fra 16 år til over pensjonistalderen.
Kristiansand Janitsjar hadde 30 års jubileum i 2020. I løpet av disse årene har korpset vokst kraftig i kvalitet og kvantitet.
Særlig gjelder det de siste årene, hvor korpset har begynt å delta i NM Janitsjar i Trondheim hvert år, med mål om kontinuerlig musikalsk utvikling gjennom å utfordre egne grenser, og å få lytte til de beste i landet.

Kjøp billetter

Forslag til deg