Sommerkonsert med Kristiansand Janitsjar

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kristiansand Janitsjar er Sørlandets største korps med over 50 aktive medlemmer i alderen 16 til 70+. Kristiansand Janitsjar har målsetting om å være et godt konsertkorps med hyggelig og sosialt samhold. Vi spiller musikk som gir gode opplevelser for både publikum og oss selv.

Kristiansand Janitsjar hadde 30-årsjubileum i 2020. I løpet av de siste årene har korpset hatt en positiv økning i både kvantitet og kvalitet. De har deltatt i NM for Janitsjarkorps i Trondheim siden 2018, med ønske om kontinuerlig musikalsk utvikling gjennom å utfordre egne grenser og få oppleve de beste korpsene i landet som deltar der.

Denne gang har vi gleden av å ha med oss Randesund Skolemusikk. RMS er Kristiansands største skolekorps, og skal 24. juni delta i NM for skolekorps i Larvik. Konserten i Kilden blir en fin generalprøve for dem, i en flott sal med god akustikk.

På konserten i Kilden 2023 presenterer de et variert program som vil passe til alle. Korpsets dirigent er Rune Hansen. Velkommen til konsert!

Gjester: Randesund Skolemusikk

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

YMK

25. okt 2024

KJøp

Gaming & Heroes

15. nov 2024

KJøp