Spire Vol.6

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Låtskriverne og artistene i 3. klasse ved UiA Rytmisk er nok en gang tilbake på Kilden teater og konserthus med sitt nyeste prosjekt! På deres konsert «Spire – Vol. 6» vil de ta med seg egenskrevne låter i flere ulike stilarter, og sammen med det eminente bandet fra UiA i Kristiansand gir de publikum en konsertopplevelse som sent vil glemmes.

Universitetet har et svært omfangsrikt miljø innenfor rytmisk musikk, i tillegg til å ha Norges første og største utdanning for låtskrivere og artister. Konsertforestillingen vil belyse mangfoldet blant artistene, og både Jared og Oscar vil vise hva de har jobbet med de siste tre årene. Sammen er de klare for å innta Kilden med sin finaleforestilling som bachelorstudenter.

Med seg som gjester har de studenter fra Master i Songwriting på Institutt for Rytmisk Musikk på UiA.

Kunstnerisk ansvarlig faglærer fra UiARytmisk: Hilde Norbakken
Produsent for UiARytmisk: Askil Holm

Jared Boyle

Jared Boyle er en artist og låtskriver fra Canada. Med over 200.000 streams på strømmetjenesten Spotify har låtskriveren og artisten dog bare begynt. I et poplandskap der både tekst og musikk er plassert i poplandskapet. Låtene omhandler relasjoner, kjærlighet og livets opp- og nedturer. I det siste har Jared skrevet flere nye låter, og vil at publikumet på Kilden skal være de første som får høre det han har på lager.

Oscar A

Oscar A er en 23 år gammel popartist fra Tønsberg. Tekstene hans er dype og reflekterte, og innholdet varierer rundt personlige relasjoner og følelser. I juni slapp Oscar sitt debutalbum «For alltid er løgn», som allerede har fått over 250.000 streams på strømmetjenesten Spotify. Etter mye arbeid med ny musikk gleder han seg til å fremføre både gamle og nye låter.

Band
  • Jostein Hodne – gitar
  • Sigve Martinsen – bass
  • Martin Eidesvik – keys
  • Vemund Strypet – trommer
  • Ingrid Myrland Johansen – laptop
  • Jakob Sæterstad – laptop
Fotografi
  • David Åkerlund Foss
Design
  • Oscar Almquist

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Den lille historien om Kirsten Flagstad

27. aug 2024

Få billetter

Pider Ro – Skrøner og sørlandsviser

3. sep 2024

Få billetter

«Pappas lille gutt»

10. sep 2024 - 11. sep 2024

KJøp