Spire – Vol. 7

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Låtskriverne og artistene i 3. Klasse ved UiA Rytmisk er igjen klare for å innta scenen på Kilden Teater og Konserthus. I denne konsertproduksjonen vil publikum stifte bekjentskap med fem låtskrivere, som snart er klar for å ta sats og bringe prosjektene sine ut i musikk Norge. Som fem selvstendige og ulike artister, har de prøvd å sette sammen en konsert med et felles lydbilde, hvor de spiller på hverandres styrker. Konserten er satt sammen av både nytt og gammelt materiale i ulike sjangre. Sammen med sine dyktige musikere fra UiA, håper de på å skape en magisk atmosfære og en konsert du ikke vil gå glipp av.

Kunstnerisk veileder: Bjørn Ole Rasch
Produksjonsteknisk veileder: Askil Holm

EMILIA STAJER

Emilia Stajer er en 22-år gammel låtskriver og artist fra Oslo. Låtene hennes er preget av myke pianokomposisjoner og nære, norske tekster. Inspirert av artister som Joni Mitchell og Bon Iver, skriver hun om hverdagslige øyeblikk og store følelser i glimtene hvor de to kontrastene møtes. Til «Spire» vil vi få høre om-arrangeringer av hennes eldre materiale, itillegg til noen rykende ferske urfremføringer.

HILDE SOFIE AUNE

Hilde Sofie Aune er en 22 år gammel låtskriver, artist og gitarist. Musikken hennes består av flere lag og tar inspirasjon fra ulike sjangere. Men den store fellesnevneren er gitaren som bidrar med fengende riff. Tekstene beskriver følelser ved det å vokse opp, relasjoner som kommer og går, og livet som ikke alltid er så lett å forstå. Hilde skriver nå en rekke nye låter, og i januar blir der premiere på nytt materiell i kilden.

HANNA GRAVDAL

Hanna Gravdal er en 23 år gammel artist og låtskriver fra Levanger. Hun er en artist med hjerte for historiefortelling og formidling. Tekstlig inspireres hun av det ærlige, enkle og hverdagslige språket. Musikalsk befinner hun seg i et organisk pop-landskap. Med en visjon om å skape store lydbilder som skal understreke de følelsene hun ønsker å formidle. Hun har allerede gjort seg bemerket med sine utgivelser og er snart aktuell med sitt debutalbum. Hun tar med seg både nye og gamle låter til Kilden.

JONAS ANKER

Jonas Anker er en americana/rock inspirert musiker og låtskriver. Han skriver musikk som tekstlig tar for seg temaer som medmenneskelige relasjoner, opplevelser og hverdagslige situasjoner. Han skriver på en fortellende måte og formidler budskapene i en historie. Jonas Anker er bassist og vokalist i bandet Great Tide, som allerede har gjort seg bemerket på flere konsertscener rundt omkring i Norge. På Kilden viser han seg nå som solo-artist.

THEODOR LUCERO

Theodor Lucero er en 21 år gammel artist fra Haugesund. Han har etablert seg som en merkverdig artist i løpet av kort tid. Hans karriere kjennetegnes av TV-opptredener, en rekke konserter på Vestlandet og lanseringen av et nytt album. Theodor har raskt blitt kjent for sin energiske tilstedeværelse, kjennetegnet av allsang, gripende melodier og innbydende gitarriff. Med vekt på tekst, dynamikk og sterke melodier, inspirert av legendariske band som The Beatles, Pink Floyd og Coldplay, skaper han et unikt musikalsk landskap som han selv beskriver som “alternativ poprock.”

BAND

Are Feragen: Bass

Andreas Utne Friestad: Gitar

Peder Narum: Trommer

Emilia Stajer: Piano

Jonas Anker, Hilde Sofie Aune og Theodor Lucero: Gitar

Foto: South Coast Creative
Design: Hanna Gravdal

  • THEODOR LUCERO

  • Hilde Sofie Aune

  • Jonas Anker

  • Hanna Gravdal

  • EMILIA STAJER

Kjøp billetter

Lignende forestillinger