Steinalderjenta

Kommende forestillinger

LØRDAG / 07. AUG / 13:00

Sommer i Kilden presenterer: Steinalderjenta

Barna i Kristiansand inviteres med på konsert med en rød tråd – her blir det steinaldermagi, allsang, klapping, og morsomme dyre- og menneskelyder.

«Steinalderjenta» er en nyskrevet musikkfortelling om steinalder-jenta Yr og nåtids-jenta Ea. Sangene formidler historien om hvordan de to jentene, som kommer fra hver sin tid, på mirakuløst vis blir venner. Men hvordan kan egentlig ei steinalderjente, som levde for mange tusen år siden, plutselig dukke opp i nåtiden? Kan den smeltende isbreen i nærheten, som har vært der helt siden steinalderen, ha noe med saken å gjøre?
«Steinalderjenta» er komponert og fremføres av Hanne Skaate Fjeldstad og Trond Helge Baardsen. De er begge aktive med hver sine artistprosjekter for voksne, og har tidligere spilt barnekonserter under navnet «Spilledåse for de minste». Trond er også kjent fra barnekonseptet «Exo Kids».

Illustrasjon: Anders N. Kvammen

Passer for de mellom 2 og 6 år

SMITTEVERN

Kilden er opptatt av å skape trygghet for våre gjester, og vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Vi sørger for god plass mellom setene, og oppfordrer til å være tidlig ute for å unngå trengsel til arrangementene. Les mer om våre smittevernregler her.

Billetter kan ikke forhåndsbestilles, men hentes ut når du kommer til Kilden.

Lignende forestillinger