Svanesjøen med GRAND UKRAINIAN BALLET

Når

17. jan

Scene

Konsertsalen

Pris

780 ,-

Varighet

130 minutter inkludert pause

Kommende forestillinger

SVANESJØEN av Peter I. Tchaikovsky
The Grand Ukrainian Ballet

Svanesjøen; den uendelige magien til en ballettklassiker. Fordyp deg i ballettens eleganse – et mesterverk som har fortryllet verden i over 100 år.

Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og magikeren Redbeard på det fineste tradisjonelle ballettspråket. En historie om kjærlighetens triumf over mørke krefter, presentert i et språk av nåde og følelser, som den store ukrainske balletten bringer til liv med ren perfeksjon. For publikum i alle aldre åpnes døren til en verden av fascinerende skjønnhet og demonstrerer hvordan hengivenhet og disiplin ligger bak scenens svevende letthet.

Den store Ukrainske balletten erobrer Europa.
Under kunstnerisk ledelse av Rimma Wachsmann kombinerer dette ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etablert skikkelse i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn bare å lede et ballettkompani inn i den ledende ligaen av europeisk ballettkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske dansere og solister, som nå har funnet et nytt hjem i EU, en plattform for sine historier, drømmer og spesielle ferdigheter.

– Det er både en ære og en hjertesak for meg å forme «Den store ukrainske balletten» til høye prestasjoner, forklarer Wachsmann. Med dette ensemblet av håndplukkede dansere ønsker hun ikke bare å feire den rike tradisjonen med klassisk ballett, men også sette et tegn på håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskjent ballettdanser og medprodusent av turneen, som spiller en nøkkelrolle i utformingen av prosjektet med sin ekspertise og lidenskap for performancekunst. “Grand Ukrainian Ballet” kombinerer det høyeste nivået av perfeksjon og imponerende estetikk for å skape en førsteklasses ballettopplevelse. – Vi er overbevist om at ballettkunst snakker et språk som kan knytte mennesker sammen på tvers av kulturelle og geografiske grenser, sier Razmik.

Kunstnerisk leder: Rimma Wachsmann
Odette: Vasylieva Vladyslava
Prins Sigfried (og koreograf): Razmik Marukyan

Kjøp billetter

  • januar 2025
  • 17.
    fre
    Tid:
    19:30 - 21:40

Lignende forestillinger

Realness: Luk Kreung av Phittaya Phaefuang – Ravnedans 2024

26. jun 2024

KJøp

THE SWIMMER av Lara Vejrup Ostan – RAVNEDANS 2024

27. jun 2024

KJøp

OVER ÆVNE av Signe Becker – Ravnedans 2024

29. jun 2024

KJøp