Swingende Jul med Christianssand Storband

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Kultur presenterer: Swingende Jul med Christianssand Storband

Christianssand Storband er et av Norges beste storband og er hjemmehørende i Kristiansand!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og har plukket fram de ypperste julelåtene fra Harry Connick Jr og Michael Bublè sine julealbumer. Gled deg til å høre originale storbandarrangementer fra de legendariske storbandplatene, med fullt storband, vokalist og barnekor! Storbandet har i år invitert stjernevokalist Pål Rake med på laget. Han er opprinnelig fra Egersund, men har gjort sørlending av seg; med utdanning fra UiA, bosted i Kristiansand, pedagogjobb på Kristiansand Folkhøyskole samt utallige opptredener lokalt og nasjonalt, på Fiskebrygga, på TV, og selvfølgelig sammen med Christianssand Storband. Hans fantastiske stemme, lune vesen og nostalgiske forhold til julemusikk vil garantert skape julestemning og julemoro for store og små. Men det er ikke bare Pål Rake som kan synge. 

For 11. år på rad har Christianssand Storband fått med Solholmen skoles barnekor på julekonsert. Lærer og kordirigent Ann-Marit Lund tar med seg hele 4. trinn til Multisalen på Kilden, og sammen inviterer vi til barnekor, barnesolister, vokalist, swingende jul, storband, fest og moro. Kvelden blir ledet av storbandets faste dirigent gjennom 22 år, trompetist og universitetslektor på UIA, Tore Bråthen.

Kjøp billett i dag for å sikre deg adgang til årets mest-swingende julekonsert med stort barnekor, vokalist og 17-manns storband!

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger

Åpningstider

Mandag til lørdag, søndag stengt
Billettkontor 11-16 og åpner igjen 1 time før forestillinger
Foajébar åpner kl. 11
Restaurant Frihavn åpner kl. 16
Dersom det ikke er forestilling/konsert stenger Kilden kl. 16

Adresse

Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand
post@kilden.com

Kontakt oss

Billettkontor: 
905 81 111  
billett@kilden.com

Sentralbord: 
905 81 111

Bordbestilling:
902 29 412  
spise@kilden.com

Vakttelefon kl. 16-23:
908 83 118

Følg Kilden 
Følg KSO
Hovedsamarbeidspartner
Samarbeidspartner