Swingende Jul med Christianssand Storband

Kommende forestillinger

Kilden Kultur presenterer: Swingende Jul med Christianssand Storband

Christianssand Storband er et av Norges beste storband og er hjemmehørende i Kristiansand!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og har plukket fram de ypperste julelåtene fra Harry Connick Jr og Michael Bublè sine julealbumer. Gled deg til å høre originale storbandarrangementer fra de legendariske storbandplatene, med fullt storband, vokalist og barnekor! Storbandet har i år invitert stjernevokalist Pål Rake med på laget. Han er opprinnelig fra Egersund, men har gjort sørlending av seg; med utdanning fra UiA, bosted i Kristiansand, pedagogjobb på Kristiansand Folkhøyskole samt utallige opptredener lokalt og nasjonalt, på Fiskebrygga, på TV, og selvfølgelig sammen med Christianssand Storband. Hans fantastiske stemme, lune vesen og nostalgiske forhold til julemusikk vil garantert skape julestemning og julemoro for store og små. Men det er ikke bare Pål Rake som kan synge. 

For 11. år på rad har Christianssand Storband fått med Solholmen skoles barnekor på julekonsert. Lærer og kordirigent Ann-Marit Lund tar med seg hele 4. trinn til Multisalen på Kilden, og sammen inviterer vi til barnekor, barnesolister, vokalist, swingende jul, storband, fest og moro. Kvelden blir ledet av storbandets faste dirigent gjennom 22 år, trompetist og universitetslektor på UIA, Tore Bråthen.

Kjøp billett i dag for å sikre deg adgang til årets mest-swingende julekonsert med stort barnekor, vokalist og 17-manns storband!

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger