The Postman

Kommende forestillinger

LørdagsKilden presenterer: The Postman – Velo Theatre

Det er med stor glede vi kan invitere publikum til å oppleve eksepsjonelt figurteater. Velo Theatre (Frankrike) har tidligere besøkt Kristiansand under Den Internasjonale Figurteaterfestivalen, og vi har fått utallige oppfordringer fra publikum om å få de tilbake.

En tilsynelatende helt vanlig postmann kommer syklende med masse pakker i forskjellige størrelser og fasonger. Nei, dette er ikke en kopi av Postman Pat, og det skal vise seg at det heller ikke er en ordinær postmann som kun tenker på å bli ferdig med sine leveranser så fort som mulig.

Plutselig oppdager han at det kommer røyk ut av en pakke. Og uten tanke på hva som passer seg, blir han nysgjerrig og åpner pakken. Det åpenbarer seg en fantastisk verden av små figurer, en illusjon av ferier og opplevelser. Alt satt inn i en verden av nydelig natur og vann som en naturlig bakgrunn.

Postmannen blir trollbundet av disse opplevelsene, han går inn i sin egen drømmeverden og begynner å leke med figurene. Han blir så oppslukt av det han opplever og sine egne drømmer at han åpner flere pakker for å oppleve at naturen og leken bringer han enda lenger inn i dette drømmenes teater.

Medvirkende: Charlot Lemoine og Josè Lopez

Forestillingen er uten ord og varer i ca.60 minutter.

Fra 6 år

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger