The Rock Orchestra – By Candlelight

Når

30. sep

Scene

Konsertsalen

Pris

510 - 800 ,-

Varighet

110 minutter inkl. pause

Kommende forestillinger

  • lørdag / 30. sep / 19:00

The Rock Orchestra gjentar suksessen til den utsolgte debut-turnéen og kommer til Norge med en helt ny og storslagen settliste på 90 minutter som inneholder tidenes største låter innen rock og metal, fremført i vakre omgivelser med levende lys.

Du kan forvente deg hits fra: Metallica, Rammstein, Black Sabbath, Rage Against The Machine, AC/DC, SOAD, Led Zeppelin, Evanescence, Guns N Roses, Billy Idol, Queens of The Stone Age MED MER … I stolt samarbeid med London Symphonic Rock Orchestra.

11 musikere med klassiske instrumenter tilfører vakker, mørk energi til legendariske rock- og metallåter. Kledd i skjelettkostymer med masker av rhinstein, badet i et hav av levende lys, veksles det mellom storslagne melodier og mektige vegger av lyd. Skjeve svaiende tårn, svevende lykter og store dukker som svinger med hodet danner bakteppet for en musikkopplevelse av en helt annen verden.

«Et must for alle rock- og metalfans»

«Uten tvil den beste musikalske live-opptredenen jeg har sett»

«Stemningen og sangene var fantastisk! Jeg vil se det på nytt!»

«Helt utrolig – jeg har ikke ord for hvor fantastisk disse folkene er!»

Ansvarsfraskrivelse: The Rock Orchestra og deres arrangementer har ingen tilknytning til de nevnte artistene og komponistene. Alle varemerker tilhører sine respektive eiere.

Kjøp billetter

  • september 2023
  • 30.
    lør
    Tid:
    19:00 - 20:50