Tower of Babel: Planet Earth/Game over/Reset

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Tower of Babel: Planet Earth/Game over/Reset kombinerer fire europeiske teaterkompaniers erfaringer, og er et banebrytende verk av interaktiv kunst. Forestillingen har inkludert et ungt publikum (13-16 år) både i forproduksjonen, i produksjonen, og i selve forestillingen.

Dette er en historie om fortiden, nåtiden og fremtiden. Hva som kan komme og hva som kan skje. Vil menneskeheten igjen kunne samles om et felles prosjekt? Eller er vi for alltid dømt til å leve og kjempe mot hverandre?

Handlingen finner sted en gang i fremtiden, etter klimakollapsen. Mennesker lever som dyr i små stammer, spredt over jorden. 32 deltakere slippes inn gjennom fire ulike innganger og blir en del av hver stamme. Sammen med skuespillerne legger de ut på en interaktiv reise, og beveger seg gjennom settet som om de var inne i et videospill. Deltakerne tar aktivt del i handlingen og tar reelle valg underveis. De bestemmer hvordan forestillingen utvikler seg og hvordan den ender. Etter hvert møtes stammene. Klarer de å ta et valg sammen?

I regi av den prisbelønte norske regissøren Hilde Brinchmann har kompaniene utforsket mulighetene for teatralsk interaktivitet. I en episk, visuell og engasjerende forestilling opplever det unge publikum et eventyr de vil huske resten av livet.

Etter forestillingen engasjerer vi deltakerne i en ettersamtale hvor vi sammen reflekterer over temaene for forestillingen og valgene de tok.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger