Trolle og den magiske fela

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Teater presenterer: Trolle og den magiske fela.

Årets familiemusikal av Alexander Rybak og Jostein Kirkeby-Garstad.

La førjulstida bli preget av trolsk magi for små og store når Alexander Rybak trer inn i tittelrollen som Trolle. Med seg på scenen har han et ensemble av talentfulle skuespillere som sammen med spektakulær scenografi og fengslende musikk vil trollbinde fra start til slutt.

«Trolle og den magiske fela» er et eventyr om å våge å være annerledes, og om å akseptere det som er annerledes ved andre.

Trolle er ikke som alle andre. Han mangler nemlig hale, og det er noe de andre trollene aldri lar ham glemme. En dag finner Trolle en magisk fele som kan endre alt. Men fela fører ikke bare godt med seg, og snart får Trolle trøbbel. Det er da Alva dukker opp og viser Trolle kraften som ekte vennskap har.

– For meg har det vært viktig å skrive historien om Trolle. Det er viktig for meg å fortelle barn at de ikke er alene om å føle seg annerledes. At de ikke må slutte å tro på gode vennskap, selv om det kan ta lang tid, sier Alexander Rybak.

Musikalen er basert på Alexander Rybaks musikk og bok Trolle og den magiske fela. Urpremieren blir avholdt i Kilden 28. november.

Anbefalt alder fra 5 år.

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger