Urokråke og sangfugl Vol. 4 «Hva vil du si?»

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Kultur og UiA Rytmisk presenterer:

«Hva vil du si?» – En konsertforestilling med nye låter skrevet av Låtskriver & artist-studentene ved UiA, samt tolkede låter, fra artister som har brukt sin stemme til å fronte noe viktig.

En konsertforestilling skapt etter en idé av Anne Grete Preus.

Vi gjør oppmerksom på at det benyttes scenerøyk i denne forestillingen.

Medvirkende

Jenny Ayunda

Bilde av halve ansiktet til ung kvinne21 år gamle Jenny Ayunda fra Oslo oppdaget sitt musikalske talent på ungdomsskolen, og siden den tid har hun allerede rukket å stå på scener som Det Norske Teatret, MiniØya og NRKs «Kvelden før kvelden». Nå er hun i Kristiansand for å fokusere på låtskrivingen. Sterkt inspirert av Erykah Badu, Alicia Keys og GURLS, skriver Ayunda norsk og engelsk rnb/neo-soul for «overtenkeren» i oss, med lekne fraseringer og en vokalprestasjon uten like.

Elizabeth Johansen

Bilde av halve ansiktet til ung kvinne21 år gamle Elizabeth er en låtskriver, pianist og sanger fra Oslo som liker å skrive musikk som kan utfordre både musikeren og lytteren. Med rytmiske og harmoniske utsving inspirert av artister som Jordan Rakei, Nina Simone og Beady Belle, er musikken hennes alltid gjennomkomponert og variert. Elizabeth definerer den selv som progressiv pop som ofte lener seg mot jazz, neo-soul og fusion. I tekstene sine formidler hun gjenkjennelige temaer som kjærlighet og eksistensielle spørsmål i et større perspektiv.

Ola Torben Garberg

Bilde av halve ansiktet til en ung mann med brillerOla Torben er en 21 år gammel låtskriver og artist fra velse Heddal i Notodden kommune. Han har funnet sitt uttrykk i det norske språket og er opptatt av å bevare en norskspråklig tradisjon i musikken sin. Inspirert av artister som Moddi og Frida Ånnevik lar han tekstene si sitt og musikken gjenspeile ordene. Han opererer hovedsakelig i sjangrene vise, folk og pop, men liker å eksperimentere med sound og ikke sette grenser for seg selv. Dette gjør musikken herlig uforutsigbar, med en rød tråd av stemmen og unike tekster som binder det hele sammen.

Marie Trømborg Mykland

Bilde av halve ansiktet til ung kvinne med krøllerBærumsjenta på 25 har drevet med musikk siden hun kjøpte sin første gitar i 10. klasse, men kjærlighet for musikken har hun hatt siden Britney Spears debuterte på CD-spilleren i barndomshjemmet. Med bakgrunn i både klassisk gitar og samtlige år i indierock-band er hun typen som liker å prøve alt, og som regel får det til. For Marie er ikke teksten eller musikken viktigst, men samspillet mellom begge. Med alt fra melankolske til røffere melodifraser bringer hun liv til sine personlige og utforskende tekster.

Winona Karmen Løver

Bilde av halve ansiktet til ung kvinne20-åringen fra Stavern er kjent blant mange for sine energiske, og tidvis litt rare påfunn, men at hun er rå på scenen er det ingen tvil om. Winona utforsker stadig vekk nye sjangeruttrykk og ‘morsomme synth-lyder’, og med inspirasjon fra talenter som Billie Eilish, Rex Orange County og BENEE trives hun godt innenfor indie-popens vide verden. Det siste året har hun til og med samarbeidet med Ole Børud om å lage Larvik kommunes nye tittellåt! 

Johanna Winther

Bilde av halve ansiktet til ung kvinneGjennom sine knappe 24 år har Johanna allerede vært innom en hel haug ulike sjangere med stor entusiasme og en stemme i hodet som roper “Dette er det jeg skal!”. Johanna har blant annet spilt i punkeband, sunget klassisk opptrådt på jazzfestival i både Hellas og Kroatia, og tatt fagbrev som musikalartist på Bårdar Akademiet. Nå fokuserer hun på egen låtskriving, inspirert av pop, progrock jazz og norsk visesang, og gjennom tekst og musikk ønsker hun å tilby en pause fra hverdagen, men også nyttige verktøy som kan brukes til å møte livets mange utfordringer. 

Band

Ole Markus Bråthen – Tangenter
Sigurd Heide Aadland – Bass
Viktor Ognøy – Trommer
Leander Hjerpås – Gitar

Kjøp billetter

Lignende forestillinger