Barn og unge

I Kilden tilbyr vi profesjonell musikk og scenekunst gjennom et eget program for barn og barnefamilier. Både store og små har mye å glede seg til!

LØRDAGSKILDEN

Hver lørdag (vår og høst) inviterer vi barnefamilier til lekne og humoristiske forestillinger i  LørdagsKilden. Her får barna oppleve musikk, dans og drama på nært hold. LørdagsKilden er kjempepopulært, så husk å kjøpe billetter i god tid!


DEN KULTURELLE SKOLESEKKEN

Gjennom et omfattende samarbeid med Den kulturelle skolesekken, tilbyr vi scenekunst og musikk til skolene i landsdelen. Alle barneskoler får hvert år besøk av profesjonelle skuespillere fra Kilden. I tillegg får ungdomskoler og videregående skoler tilbud om å komme til oss for å oppleve profesjonelle teateroppsetninger tilpasset aldersgruppen.

Undervisningsopplegg til skoleforestillingen Culpa! i unntakstilstand

VELKOMMEN TIL BABYSANG I KILDEN

 

Hver onsdag arrangerer vi babysang, og ønsker foreldre og barn velkommen til et sosialt og musikalsk treff i Konsertbaren i 3. etasje. Sangpedagog leder stunden, med nye sanger og kjente barneviser. 

NB: På grunn av gjeldende korona-retningslinjer er det kun plass til 10 (voksne) deltakere per gruppe.

Når: Hver onsdag. Følger skoleruten.

  • 11.30 – 12.00 for barn opp til 6 mnd.
  • 12.30– 13.00 for barn over 6 mnd.

Hvor: I Konsertbaren, som ligger i andre etasje når du går opp trappen fra Kildens foajé. Vi har også heis, og dere er velkomne til å ta med barnevogner inn i lokalet.

Mat: Etter sangsamlingen er det mulig å kjøpe lunsj i Foajébaren. Vi legger til rette for at babyen kan leke mens du spiser.

Pris: Tilbudet er gratis

BARNAS KILDENDAG

Drømmer barnet ditt  om å dirigere et strykeorkester? Kanskje prøvespille et instrument? Male kulisser, kle seg ut i teaterkostymer eller spille figurteater? På Barnas Kildendag blir drømmen til virkelighet. Dette er dagen der vi åpner alle saler og inviterer barna inn på innsiden – for å se, oppleve og prøve det vi driver med i Kilden.  Barnas Kildendag arrangeres i januar hvert år.

UNGDOMSKILDEN

UngdomsKilden er et talentutviklingsprogram for teaterinteressert ungdom mellom 13 og 19 år. Gjennom målrettet og profesjonell opplæring får fremtidens kunstnere på Sørlandet mulighet til å utfolde og utvikle seg innen kunstneriske fag. Les mer om ungdomskilden