Hennig Olsen IS

Da Sven Hennig-Olsen vendte hjem fra Chicago for å gifte seg med sin forlovede Ebba, hadde han med seg det som skulle vise seg å bli hans beste salgskort: Kunsten å lage naturlig fløteis – i uante smakskombinasjoner. Sven startet opp som kjøpmann i en liten kiosk i hjertet av Kristiansand. Det varte ikke lenge før iskremproduksjonen og nordmenns smakspreferanser opptok mesteparten av hans fokus. Bedriften vokste, og da sønnen Otto overtok roret på 1960-tallet, var iskremproduksjonen blitt så stor at han startet opp en hel fabrikk utenfor byen. Min far Otto videreførte kunnskapen og innsikten han hadde lært av sin far: Kjenn dine kunder og forbrukere, og vær lidenskapelig opptatt av kvalitet, innovasjon og iskremfaget.

Selv om man i dag kan kjøpe en Hennig-Olsen Is fra Nordkapp til Lindesnes, så banker vårt hjerte ekstra hardt for Sørlandet.  Sørlandet er en del av vår identitet og profil, noe som ofte sees i bilder og i reklamefilmer. Lidenskap for å skape preger Hennig-Olsen Is den dag i dag, og samstemmer godt med alt det som daglig rører seg i Kilden. Kreativitet, samspill og mangfold er ord som representerer begge organisasjoner. Begge med 25 ulike nasjonaliteter «ombord» som fargelegger våre hverdager litt ekstra – hver dag.  

Hennig-Olsen Is er en stolt samarbeidspartner til Kilden hvor både våre ansatte, og våre kunder, gis mulighet til å ta del i Kildens innholdsrike og mangfoldige program flere ganger årlig. 

Paal Hennig-Olsen
Adm. dir Hennig Olsen IS