Andrew Lloyd Webber Musical Galla

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

3 for1 Trinity Concerts, HighlightrnConcerts & PS Production present: Andrew Lloyd Webber Musical Galla

En hyllest til ære for en av de største musikalkomponister i nyere tid. Opplev utdrag fra flere av Andrew Lloyd Webbers musikalske mesterverk som The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tar publikum med på en følelsladet berg-og-dalbanetur; kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne, grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med overflod av menneskelige følelser, og hans musikk har rørt ved publikums hjerter over hele verden. Webbers brilliante musikk tolkes av et imponerende orkester som tar publikum med på en musikalreise fylt med velkjente toner, fargerike kostymer og et formidabelt lysshow. En fryd for øyne og ører!

Koreograf

Showet er koreografert av den australske koreografen Jeanette Damant. Hun har jobbet over hele verden, bl.a. for Moulin Rouge og Lido i Paris.

Orkesterarrangementer

Orkesterarrangementene er av Matthias Suschke. Han arrangerer musikk for film og scene, bl.a. for det anerkjente teateret, Friedrichstadt-Palast, i Berlin.

Lys og video

Daniel Stryjecki, som har designet lys og video, har bl.a. laget eventer for Coca Cola, Merck, Siemens, Orange, LOT-Polish Airlines, Abu Dhabi Ports mfl.

Kostymer

Kostymene er designet og sydd i Paris av Rick Dijkman. Han har bl.a. vært kostymedesigner for Disneyland i Paris.

”Et show med med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er 4 stjerner værd.”

Aarhus Update, Pernille Søborg

”Aftenens vært Tyrone Chambers ll går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene. ”

Aarhus Update, Pernille Søborg

”Vi havde fornøjelse af solister med ekstraordinære stemmer og et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi bl.a at høre i den følelsesladede “I Don’t Know How to Love Him” fra Jesus Christ Superstar og Evitas “Don’t cry for me Argentina”

Aarhus Update, Pernille Søborg

Kjøp billetter

Forslag til deg