Anita Skorgan: Bare en mamma

Når

8. okt

Scene

Multisalen

Pris

375 ,-

Varighet

1 time og 20 minutter

Kommende forestillinger

For 26 år siden ble Anita Skorgan mamma til tvillingjenter med cerebral parese, og nå åpner hun hjertet sitt for å formidle sitt utfordrende mammaliv gjennom konsertforedraget “Bare en mamma”. Skorgan, som har vært en elsket artist og låtskriver i mange år, har klart å beskytte sin familie mot offentlig eksponering, selv om hun har levd i rampelyset. Derfor var det både sterkt og overraskende da hun delte noen av sine livserfaringer som gjest hos Lindmo i 2019.

Denne kvelden vil hun ta oss med på en følelsesladet reise der vi får innsikt i de utfordringene hun har møtt som mor til to flotte tvillingjenter som begge bruker rullestol. Vi vil høre om hvordan hun har opplevd kampen mot systemet, og hvordan det har vært å være forelder til barn med store omsorgsbehov. Men midt i alt det krevende, vil vi også få et glimt av den uventede gleden, kjærligheten og styrken som har dukket opp i livet hennes, og som har åpnet dører til utvikling og nye horisonter.

Spørsmål som “Hva slags liv redder man barn til?” og “Hva skjer med familien og relasjonene når man står overfor slike utfordringer?” vil bli berørt, og vi vil få en dypere forståelse av hvordan man overlever sjokk og sorg av slike dimensjoner.

Kjøp billetter

  • oktober 2024
  • 08.
    tir
    Tid:
    18:30 - 19:50

Lignende forestillinger

Den lille historien om Kirsten Flagstad

27. aug 2024

Få billetter

Rusletur på Lahelle

1. okt 2024

Få billetter

Trond-Viggo og Else “resten av livet”

12. okt 2024

KJøp