Small Talk 
Ring julen inn med familien Dvergsnes

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

I den svarte komedien Small talk – Ring julen inn med familien Dvergsnes inviteres publikum med på julemiddag hos den dysfunksjonelle og konservative familien Dvergsnes. Elisabeth er nervøs før sitt første møte med sin nye kjærestes familie, og det hele går langt verre enn hun hadde fryktet. Den sparsommelige praten domineres av vindretninger og gardinoppheng, mens de mer alvorlige temaene familien viser seg å stå overfor unngås for enhver pris.

Stykket er basert på kortfilmen Small Talk, en av de mestvinnende norske kortfilmene det siste tiåret. Filmen vant 12 nasjonale og internasjonale priser, blant annet Gullstolen på Den Norske Kortfilmfestivalen. Den var også nominert i kategorien Beste europeiske kortfilm på European Film Awards i 2016.

I forestillingen står lokale skuespillere fra filmen på scenen sammen med noen av Kildens egne skuespillere. Scenografien er inspirert av stuen til filmskaper og regissør Even Hafnors mormor.

Tallerken med pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe

Juletallerken

Kombiner forestilling med et herlig julemåltid i vår Restaurant Frihavn! Vi serverer juletallerken, pinnekjøtt, torsk og vegetar med deilig dessert. Se meny og bestill bord her

Hils på familien Dvergsnes

Forestillingsbilder

  • Familien Dvergsnes i samtale rundt julemiddagen.
  • Familien Dvergsnes i samtale rundt julemiddagen.
  • Familien Dvergsnes sitter i stua.
  • Familien Dvergsnes går rundt treet
  • Espen sitter ved stuebordet.

Les programmet

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

STEAMDOME III: BEYOND THE END

15. aug 2024

KJøp

Smakebitkonsert

22. aug 2024

KJøp

Sesongåpning med Julian Rachlin og Kirill Gerstein

29. aug 2024

KJøp