rosa bakgrunn med logoer til Knuden og Kilden, elementer av fest som ballonger og konfetti, profilbilder av elever og orkester

Symfonisk nabofest

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

I anledning av Knuden – Kristiansand kulturskoles åpningsuke 24.–30. oktober, inviteres det sammen med Kristiansand symfoniorkester til Symfonisk nabofest!

Konserten gir talentfulle tidligere og nåværende elever opplevelsen av å være solister med fullt symfoniorkester. Kulturskolens stryke- og blåseelever og musikanter fra korpsene i kommunen vil spille side om side med KSO. Flere av korene til Knuden vil også delta på konserten sammen med sangsolister.

Mer om konserten

Vi er så heldige å ha fått med oss selveste Rolf Gupta som dirigent for konserten. Han er en av Norges mest anerkjente dirigenter og komponister og har et stort hjerte for kulturskolen og unge talenter.

Janne Formoe, skuespiller fra Kristiansand og godt kjent fra både TV og teater, er kveldens konferansier. Aleksander Haga Tveit er kveldens gjestedirigent. Han dirigerer flere skolekorps i Kristiansand, og vant regionmesterskapet for skolekorps sammen med Randesund skolekorps i 2022.

På Symfonisk nabofest blir det et variert og spennende program med musikk av Schubert, Mozart, J. Williams, E. Bloch og J. Rutter. Peter Wallem Amundsen vil for anledningen spille et selvskrevet verk, og vi avslutter konserten med nyskrevet Knuden-sang av kulturskolens lærer Guttorm Strande Syrrist.

DIRIGENTER: 
ROLF GUPTA  OG  ALEKSANDER HAGA TVEIT
SOLISTER: 
HANNE EIKELAND, PIANO
GABRIEL PUNSVIK GLUCH, CELLO
PETER WALLEM ANUNDSEN, TROMPET
ROBERT SKOVLY, SANG
ALEKSANDER SKOVLY, SANG

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Himmeluret forestillingsbilde med terningkast

Himmeluret

29. mai 2024 - 7. jun 2024

KJøp

Piano og trompet i energisk samspill

30. mai 2024

KJøp

Sesongfinale: Prokofjevs fiolinkonsert

6. jun 2024

KJøp