Alt i mellom Vol.2

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Studentene fra 2. klasse låtskriver/artist ved UiA har gleden av presentere «Alt i mellom deg og meg». En konsert hvor de ønsker invitere publikum inn til en behagelig og lun atmosfære. Artistene skal reflektere, fortelle, tolke og sette egne ord og musikk til det som finnes imellom oss mennesker.

Konserten tar for seg ulike tanker, følelser, opplevelser, historier og relasjoner. Individuelt og sammen, skal artistene bruke sin stemme og sine tekster til å sette ord på akkurat dette. I tillegg til egne låter skal de også gjøre tolkninger av sine store inspirasjonskilder opp igjennom som bl.a. Carole King, Kaizers Orchestra, Sigvart Dagsland og Sondre Lerche for å nevne noen.

Kunstnerisk ansvarlig faglærer fra UiA Rytmisk: Torun Eriksen Produsent fra UiA Rytmisk: Askil Holm

ARTISTER:

Hanna Gravdal

Hanna Gravdal omtales som en artist og låtskriver med hjerte for historiefortelling og formidling. Tekstlig inspireres hun av det ærlige, enkle og hverdagslige språket. Musikalsk befinner hun seg i et organisk pop-landskap. Med en visjon om å skape store lydbilder som skal understreke de følelsene hun ønsker å dele med publikum. Hun har opp igjennom tatt inspirasjon fra ulike artister, som Whitney Houston, Marit Larsen, Eva & The heartmaker, Maria Mena og Sigrid

Hilde Sofie Aune

Hilde Sofie Aune er en låtskriver, artist og gitarist. Hun liker å uttrykke seg innen flere ulike sjangere, og henter inspirasjon fra artister som Carole King, George Harrison og Alice Phoebe Lou. En fellesnevner i musikken er riffbaserte låter med fengende tekster. I prosjektet “Alt i mellom” får du høre både tolkninger av hennes idoler og egenskrevet musikk.

Emilia Stajer

Emilia er en låtskriver og artist fra Oslo som skriver sart, norsk visepop preget av blåtoner og svevende harmonier. Med sjel og nerve i musikken sin ønsker hun å skape et pusterom for folk i en ellers travel hverdag. Hun skriver nært og undrende om verden rundt seg, blant annet inspirert av Joni Mitchell, Bon Iver og Jeff Buckley.

Jonas Anker

Jonas Anker er en ung folk/americana inspirert artist og låtskriver fra Stavanger. Han forteller historier om relasjoner og situasjoner mens han drar lytteren inn i en verden av melankoli og trøst. Han trekker inspirasjon fra Jason Isbell, Daniel Romano, Thomas Dybdahl og Moddi.

Theodor Lucero

Theodor Lucero en lovende musiker og frontfigur, har raskt skapt et navn for seg selv på den norske musikkscenen med sine energiske konserter og unike musikalske stil. Artisten, kjent for sin dynamiske og fengende Alternativ Folk-Rock musikk stiller med sterke tekster, melodier og musikalsk kreativitet. Han trekker inspirasjon fra The Beatles, Coldplay og Radiohead

BAND:

Tangenter: Aron Omnes Flatland 
Bass: Fredrik Lindseth Nordby 
Slagverk: Sander Nystad Weum 

Foto: Jakob Even Sæterøy

Design: Hanna Gravdal

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Den lille historien om Kirsten Flagstad

27. aug 2024

Få billetter

Pider Ro – Skrøner og sørlandsviser

3. sep 2024

Få billetter

«Pappas lille gutt»

10. sep 2024 - 11. sep 2024

KJøp