Katten med støvlene

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Det er ikke ofte at Det gamle Dramatiske Selskab setter opp en familieforestilling. Men nå skjer det! Kommende vår, i uke 17, spiller Selskabet «Katten med støvlene» i Intimsalen i Kilden. Stykket, som er like morsomt for voksne som for barn, bygger på ett av brødrene Grimms mest kjente eventyr.

Det handler om den gamle mølleren som forstår at han ikke har så lenge igjen av livet sitt. Han vil derfor skrive sitt testamente, men han lurer veldig på hvem av de tre barna hans som skal arve møllen etter ham. Resultatet blir at snille Anders bare arver familiens katt, og dermed må han begi seg bort fra barndomshjemmet sammen med katten. De to følgesvennene møter mange rare og spennende mennesker og dyr på sin vei, og noen ganger er det på nippet til å gå galt. Men det viser seg at katten både er oppfinnsom og lur, og den sørger for at alt ender godt, slik som det skal i et eventyr!

«Katten med støvlene» er dramatisert av Bjørg Øygarden, og Hans Inge Fagervik har satt musikk til forestillingen. Ole Martin Kyllo har regien.
Velkommen til en fargerik, morsom og spennende kveld i Kilden!

Kjøp billetter

Forslag til deg

BARNAS SUPERKILDENDAG!

17. aug 2024

Et tysk liv av Christopher Hampton

5. sep 2024

KJøp

Oidipus/Antigone

6. sep 2024 - 4. okt 2024

KJøp