«…LIKE TIL BETLEHEM»

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden teater og konserthus og stiftelsen Like til Betlehem presenterer
“…like til Betlehem” av Asbjørn Arntsen.

I 35 år har Asbjørn Arntsens julemusikal “…like til Betlehem” blitt spilt på ulike scener i Kristiansand og rundt omkring i Norge. Nå blir denne tradisjonsrike og folkekjære forestillingen endelig satt opp i Kilden, som årets juleforestilling.

Asbjørn Arntsens musikal med de kjente og kjære melodiene starter i Nasaret. Benjamin og Daniel leker og Rabbineren underviser ungdommene i de gamle skriftene. Maria er også der. Hun skal troloves med Josef, snekkeren i Nasaret. Maria får englebesøk, og dette får dramatiske følger. Fortellingen tar deg også med til skumle og spennende scener fra Kong Herodes sitt slott, vi opplever en kald natt på Betlehemsmarken og ender ved stallen i Betlehem der stallfamilien får oppleve et stort under.

“…like til Betlehem” startet som en enkel juleavslutning på Lovisenlund skole i 1985 og har utviklet seg til en helaftens musikalforestilling som har blitt en publikumsfavoritt. Når forestillingen settes opp i Kilden, er det som en samproduksjon mellom Kilden Teater og Stiftelsen Like til Betlehem. Den involverer barneskuespillere, ungdomsskuespillere, solister, profesjonelle sangere og dansere og nydelig musikk som sammen skaper en flott førjulopplevelse for hele familien.

Anbefalt for barn fra 5 år og oppover.

Burgere og pomfritz på tallerken

MIDDAG FØR FORESTILLING

Hva med å nyte et herlig måltid i vår Restaurant Frihavn før forestilling? I forbindelse med …like til Betlehem har restauranten satt sammen en helt egen sharing-platter for både voksne og barn. Se menyen og book bord her

Bilder fra forestillingen

Les Programmet

Neste års juleforestilling: Snøsøstera

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Himmeluret forestillingsbilde med terningkast

Himmeluret

28. mai 2024 - 7. jun 2024

KJøp

Piano og trompet i energisk samspill

30. mai 2024

KJøp

“Riksteatret: Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr”

31. mai 2024

KJøp