World without Eyes

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Viktig informasjon: Visningen kl 10:15 er for babyer sammen med en foresatt. Når du kjøper én billett, gjelder denne for en baby og en voksen. Vær vennlig å kun kjøpe billett hvis du har med baby.

Denne vakre danseforestillingen ble først utviklet for blinde og svaksynte barn. På festivalen spilles den for blinde og svaksynte barn gjennom den kulturelle skolesekken, kl. 12:00. For mer informasjon om deltakelse, ta kontakt med oss på theis.irgens@assitej.no

Se verden med hånden og hjertet. Føl dans ved å puste og berøre. Hold avstand ved å holde og omfavne. Inkluderende danseforestilling for blinde og svaksynte barn «World Without Eyes» (En verden uten øyne) inviterer publikum til å bli aktive deltakere og sammen med tre dansere, til å utforske og oppfatte dans uten verbale instruksjoner. Kanskje denne muligheten til å møte dans på denne måten vil avsløre deres personlighet for dem selv og for andre. Kanskje denne muligheten vil gi dem sjansen til å bli akseptert gjennom bevegelse, spesielt de barna som mangler barn ikke et verbalt språk. For dem er ofte bevegelse og følelser den eneste måten å uttrykke det de føler. Forestillingen “Verden uten øyne” gir dem en slik mulighet.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Himmeluret forestillingsbilde med terningkast

Himmeluret

28. mai 2024 - 7. jun 2024

KJøp

“Riksteatret: Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr”

31. mai 2024

KJøp

Spetakkel

7. jun 2024

KJøp